2011. febr. 20.

2011. febr. 14.

Pyramid box

.... avagy piramis doboz.

Izgalmas kihívás :)







Sablonja az alábbi, több doboz mintája pedig itt található.



2011. febr. 12.

Swarovski szett

Kicsit elkalandoztam a gyöngyözés világába, ami nem új dolog számomra (egy időben sokat fűztem).
Nagyon sokáig hiába keresgéltem, hogy egy egyszerű, mégis dekoratív mintához használhassam fel ezeket a szép kék swarikat. Végül magam kísérleteztem ki ezt a szettet.  Lehet, hogy a mintát már más is kitalálta előttem, de eddig még sehol nem láttam, így nagyon büszkén tekintek rájuk.

Szülinapokra

Nagyon kedvelem a szalagokat és a gyöngyöket is :)



2011. febr. 8.

Nyári emlék

Rendszereztem a képeket és ráakadtam erre az egyszerű, de mutatós asztaldíszre, amit két éve nyáron készítettem és egy kreatív pályázatra is elküldtem. Igaz, a nyár még odébb van, de a kagylók helyettesíthetők más díszekkel is és máris aktuális lett az asztaldíszünk.


Hozzávalók: 
váza, vagy magas pohár
apró kavics
kagylók, csigaházak
úszó mécses
víz


Elkészítés:
A megmosott kavicsokat a váza aljába szórjuk, ráhelyezzük a kagylókat és csigaházakat, óvatosan felöntjük vízzel. Ezután már csak a mécsest kell a víz tetejére helyezni.







2011. febr. 7.

Babáknak

Baráti kezdeményezésre "élővé" teszem kuckómat. Eddig csak dédelgettem magamban, hogy majd "másoknak" is megmutatom amit készítek, de nem volt hozzá merszem. Merthogy még nem vagyok benne igazán jó, és mások sokkal szebbek, jobbak, ügyesebbek, bátrabbak...., és hát NNNA! Most viszont vettem egy nagy levegőt, és elkezdtem. Az sem baj, ha ez lesz az én titkos életem.

Íme első lapjaim 2011-ben.

Együtt:

És külön-külön:






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...