2011. júl. 23.

Büszkeségem

Ezt a Barbie torát  fiam készítette az unokahúga születésnapjára.
Az első tortája és a fondant is saját keze munkája, amivel még az előzetes elképzelésektől is sokkal többet küzdött. (Sajnos bennem ennyi lelkesedés és kitartás egy torta készítéséhez sincs meg és soha nem gondoltam volna, hogy ez a finom cukros réteg ennyire munka- és energiaigényes!) Nagyon büszke vagyok rá :)
És persze nem csak szép, hanem finom is volt. Az ízét megmutatni nem tudom, de a dupla 38 cm-es tortából első nekifutásra ennyi maradt:


2011. júl. 18.

Minimal

Ez a csokitartós lap a lehető legkevesebb díszítést kapta, hogy ne legyen "cikis" így már igazán minimalistára sikeredett. Viszont nagy volt a sikere családi berkekben. A csokoládé csomagolásának ezt a remek módját hamarosan megismétlem, merthogy akad még jónéhány név- és szülinapos nálunk.
2011. júl. 15.

Könyv formában

Milyen jó is, ha sorra következnek a jeles napok a családi és baráti körben! :)
Úgy tervezem, hogy sorban elkészítgetem azokat a különleges kártyákat, amik megérintettek. Hát, majd kiderül, mire futja a lelkesedésből.

Elsőként ez a könyv formájú készült el. Már azóta szemezek vele, mióta Tracy blogjában megláttam, de az igazi lendületet Éva adta, amikor részletesen írt az elkészítéséről.


2011. júl. 8.

Queen Charlotte

Az eddig ló- és hercegnő imádó keresztlányom bejelentette, hogy kiszeretett mindkét "témából". Nagyon remélem, hogy hamarosan visszaszeret, mert ezt a lapot neki készítettem és két hét múlva lesz a szülinapja.
Amit felhasználtam:
Selyemfényű karton, öntapadó virágos szalag
Virágok: Marianne D /creatables-flora, margarétás lyukasztó
Keret: Nestabilities - Wonkey Squares
Nyomda: Queen Charlotte és Charlotte's horse
A nyomda-képeket festettem
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...