2011. aug. 25.

Csak egy kis esőt!!!!!!!!

Rettenetes ez a hőség! Árnyékban 35 'C. Se kint, se bent nem jó.  Ezt a shadow box lapot harmadik napja készítettem és nem véletlenül választottam az esőcseppért sóvárgó "House Mouse" -t.  :o)


Úgy gondoltam, ezzel a lappal benevezek 
Fun with shapes and more - " Víz" kihívására és
Papertake Weekly Challenge - Dies to DIE For! kihívására.

2011. aug. 19.

Shadow box

Remek dolog ez a shadow box képeslap. Egyszerű és nagyszerű! :))
Sokáig csak kerülgettem, aztán belevágtam és egyáltalán nem bántam meg. Imádom ezeket a nyomdákat, nagy kedvvel használtam őket.

Talán van, akinek segítség, lerajzoltam az alap-sablont.
Vettem egy nagy levegőt és elküldtem ezt a lapot a
Magnolia Stamp Lovers Challenge virág kihívására
és a Stampalot Challenge augusztusi kihívására is.


2011. aug. 18.

Marcipán-tartó

Igazi focirajongó hölgynek készítettem az alábbi nasi-tartó "könyvecskét". Kedvelem a zöld mindenféle árnyalatát, ám most csak egyféle zöldet és fehéret használhattam, hogy hű legyek kedvenc csapatának színeihez. (Na jó. Egy csipetnyit mégis meginogtam :).)2011. aug. 15.

Fiúnak is lehet bordó! ;))

Szívem legkedvesebb ifjú autószerelője kapta ezt az apróságot, sikeres vizsgája után. Annyira az utolsó pillanatban készült el, hogy akkor lefotózni sem tudtam. Ma elkészült a kép, meg is mutatom.
2011. aug. 14.

Pac Man torta

Hétvégén nagycsaládi szülinapozást tartottunk. A két ünnepelt tortáját ismét fiam készítette, illetve az idő szűke miatt egy kicsit én is belekontárkodtam. Az elsőt tesója rendelte, a másodikat nagyapi kapta. Meg kell valljam, most is nagyon élveztem, ahogy alakultak a díszítések, de a fondant ismét kifogott rajtunk (most kissé rugalmatlan lett, ezért nehezebben lehetett formázni). Lehet, hogy a következőt pillecukorból kellene készíteni? Az ételfesték sem az igazi, bekeverve nagyon pasztell színeket kaptunk, de sajnos egyelőre csak folyékony festéket tudtunk beszerezni. Így hát a Pac Man torta alapja világosabb kék lett. Persze ettől függetlenül nagyon nagy sikere volt és sorra vettük,  kihez milyen formatorta illene a családban. : )) 
A Pac Man tiramisu torta. Saját készítésű sajtkrémet használtunk hozzá Wise Lady receptje szerint és a krémbe keverve valóban észrevehetetlen a különbség az eredeti és a házi mascarpone között.Nagyapi gesztenyetortája mindenkinek ízlett, és természetesen teljesen elérzékenyült, amikor megkapta.


2011. aug. 8.

Ismét zöld

Több, mint két hétig nem voltam gépközelben, és  kreatívkodásra sem volt lehetőségem, de hamarosan visszanyerem a régi formám.  :) Remélem (:

Ismét névnapi ajándékot készítettem, ismét zöldet, mert az elrejtett ajándék színe ezt kívánta.
A csokik közé az S.K. nyaklánc is befért.
Úgy tervezem, ezt a medált más alapanyagokból is elkészítem majd, mert könnyű, gyorsan halad, emellett mutatós is.
Ez az alap minta:


Több minta itt található!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...