2011. szept. 29.

Apróság

Mindenkivel előfordult már, hogy valaki apró szívességet tett neki, amiért természetesen nem várt ellenszolgáltatást. Nemrég én is így jártam. Ám az ember lánya már csak olyan, hogy nem mehet el csak úgy, egyszerű "Köszönöm!"-mel, ha ilyen helyzetbe kerül, még akkor sem, ha az illető jó ismerőse és határozottan ellenáll mindennemű materiális köszönetnek. 
Nos, ez okból készült a csoki-szalag. 


2011. szept. 26.

Gyöngyhurkából

"Kicsit" program-dús mostanában az életem, de ezt a szettet mindenképp el kellett készítenem. Magamnak :). Már olyan régen begyűjtöttem a fűzésmintáját, hogy el is felejtkeztem róla, viszont most előkerült és ismét kedvet kaptam hozzá. Rengeteg gyöngyöt vettem az évek során, illő lesz lassacskán elhasználni őket.
A minta gyöngyhurka - cseh csiszolt és kása felhasználásával. Szerelőpálcára fűztem a végén a "medált" és a fülbevalókat is. A csiszoltak lilaságát talán a füliken lehet a legjobban látni, de még így sem az igazi. 





2011. szept. 13.

Recipe-BA

Régóta kísérem figyelemmel a blog kihívásokat és kicsit irigykedve, de nagy elismeréssel  nézegetem az elkészült alkotásokat. Leginkább az nyűgöz le, hogy rövid idő alatt, mindenféle megkötésnek eleget téve születnek meg ezek a lapok. És most én is kifejezetten egy ilyen alkalomra készítettem ezt a kalózos üdvözlőkártyát (valószínűleg hamarosan gazdája is lesz). 
A  Timbrosrapmania - Challenge #32-Recipe-BA  megkötései: "2 Papers, 2 Flowers, 1 Ribbon 1 Charm"Remélem mindegyik kitételnek megfelelA fotó nem a legjobb, de ezt az Edwin képet és a lap színeit nagyon szeretem.


2011. szept. 12.

Fordítva

A hétvégén nem sok időm volt "lapozni", de egyet (kérésre) feltétlenül el kellett készítenem. Tulajdonképp az előző szépia születésnapi üdvözlőt kellett volna újra elkészítenem, de nagyon nehezemre esik ugyanazt, ugyanúgy összerakni, mindig megbizserget, hogy legalább egy picit mást adjak ki a kezeim közül. Szerencsére némi megkötés mellett végül is szabad kezet kaptam.


2011. szept. 9.

Monochrome

Egyre jobban tetszenek a szépia-színű képe, ez ihlette az alábbi szülinapos üdvözlőlapot is. Remélem, tetszeni fog annak a hölgynek is, akinek készült.



S ha már így alakult, a következő kihívásra is elküldtem:
The Stamp Man Challenge Blog -- 31#  Monochrome and one other colour

2011. szept. 7.

Kis kalóz

Ez is születésnapi képeslap és szintén Dániába utazik. Leendő gazdája 6. szülinapjára. 


Ezen kívül
Magnolia Stamp Lovers Challenge Blog -- Primary Colors 
kihívásán vesz részt


2011. szept. 6.

Balerina

8 éves kislány kapja majd ezt a szülinapi képeslapot. Hamarosan együtt utaznak haza Dániába.


Valamint részt vesz a
Stampalot Challenge -- It's a Frame Up  - kihívásán

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...