2011. dec. 28.

Szalagdíszek

Üdvözlőlap helyett készültek ezek a szalagdíszek. Nem kaptam visszajelzést, de remélem elnyerte az ajándékozottak tetszését.


2011. dec. 23.

2011. dec. 22.

Egyszerűen díszítve

Ezek a képeslapok a szarvasoshoz hasonlóan egy "kollekció". Azonosságuk, hogy minimális a díszítésük és a keret mindegyiknél ugyanaz a mohazöld papír.


Az alap más, de szintén az egyszerűbbek közé tartozik:

2011. dec. 20.

Párban

Ezek a lapok a "majdnem egyforma" kategóriába tartoznak. Főleg akkor készülnek ilyenek, amikor családon belül, vagy ismerősi körben kerülnek átadásra. A színbeli eltérésen túl más, apró változtatásokat is becsempésztem.


2011. dec. 16.

Kék shadow box

Meglehetősen ritkán készítek kék dolgokat, de akinek ezt a "shadow box"-ot készítettem, kifejezetten szereti ezt a színt. A glitterpor tulajdonképp irizáló fehér, viszont lámpa mellet képtelenség volt úgy éles képet készíteni, hogy a csillogás és a fehérség is látható legyen. A többi részlet azt hiszem rendben van.
2011. dec. 13.

"Hipp-hopp" doboz

A jól bevált desszert-csomagolást választottam most is, egy kis túlzással hipp-hopp elkészült. A képen eléggé összefolynak a borítóoldal színei, de a valóságban szépen elkülönül a "Flower doily"-val készült alátét és a tintázott papír.


2011. dec. 12.

Gyertyadísz

Karácsonyi lázban égve a magam örömére készítettem egy gyertyadíszt. Aztán öt tucat lett belőle. Az első részlet csomagolva, hogy ne sérüljenek.

2011. dec. 9.

Kedvencem - poinsettia

Elhagyott az ihlet :( 
Rakosgattam a kivágott formákat és sehogy nem alakult egységgé. Aztán egymás mellé került három virág és megszerettem őket így együtt. Jókedvre derítenek engem - és remélem másokat is.

2011. dec. 7.

Limitált

Jó sokat agyaltam, hol mutatna jól ez a gyertya. Hetekig csak rakosgattam ide-oda, de végre a helyére került. Négy hasonló lapot készítettem, mind gazdára talált.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...