2012. jún. 25.

HAPPY HOLIDAY :o)

Szabadságoltam magam! :o))
Fantasztikus érzés egy kicsit saját magammal foglalkozni, és úgy osztani az időmet, ahogy nekem tetszik. Egy nagy nekirugaszkodással minden függőben lévő teendőmet lezártam, és most már az itthoni dolgaimra koncentrálok. (Rólad sem feledkeztem el Dóri ;o)!)
Ezeket a lapokat két nagyon kedves kolléganőmnek készítettem még szabadság előtt. Ők rengeteget segítettek nekem az utóbbi hónapokban, és ezt valamiképp szerettem volna megköszönni. Sajnos bonbonokat még nem tudok készíteni (pedig nagy tervem), így azokat másképp kellett beszereznem. A virágokkal és a pillangóval elszöszöltem egy kicsit, de nagyon élveztem :)





















Mivel hasonlók, szinkronban mutatom a részleteket is.






















































2012. jún. 19.

Honfoglaló

Ez az utolsó barna színvilágú lapom. Egyelőre. Legalábbis a terveim szerint. Egy kedves történelem tanárnak készült évzáróra.


2012. jún. 18.

Egyforma? Nem egyforma! - Avagy: keresd a különbséget :o)

Nehéz meghatározott igénynek megfelelni: kutyafuttában, azonos alapanyagból azonos stílusú, de másmilyen lapot létrehozni. Ennyi tellett tőlem. Persze az órák nem maradhattak el, ez alapvető és határozott kérés volt.










2012. jún. 15.

Ajándék mellé

Na, így hétvégére elfogyott minden energiám, de azért mutatok egy "kollekciót".  Évzáróra kapták a pedagógusok ezt az öt lapot. Ha nekik csak feleannyira tetszik, mint a kolléganőimnek, már nem volt hiábavaló elkészíteni őket.

Együtt ilyenek:



Közelebbről:














2012. jún. 9.

Üdvözlő szösszenetek

Évvége, ballagás, elköszönés a tanároktól. 
Tanárok ajándékai mellé kérték ezeket az üdvözlő kártyákat, a tanított tárgyhoz illő idézettel. Igyekeztem a díszítést is eszerint elkészíteni.





















2012. jún. 3.

Ismét mini

Aki ismer tudja, hogy kedvelem a dobozokat, különösen ezeket a pyramid formákat. Ez ismét pici méret, és  szokás szerint egy apró, személyre szóló meglepit rejt.






2012. jún. 2.

Vizsga torta

Nem vesztem el, jól megvagyok, csak épp rengeteg az elfoglaltságom, emiatt elég keveset ültem gép elé. Egy-két dolog azért készült, hamarosan a fotókat is hozom.

Most azonban ezt a csoki borítású Pacman tortát mutatom meg. A kép nem a legjobb, mert telefonnal készült, kutyafuttában, de ha sikerül jobbat szereznem róla, kicserélem.
A torta nem az én érdemem, fiam készítette, én meg annyira büszke vagyok rá, hogy közzé teszem. :o))



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...