2012. aug. 30.

Boríték

Több helyen is láttam már ezt a fajta borítékot, de Zs'Artnál járva tetszett meg igazán. Azt hiszem, hamarosan több is készül nálam :o). 


2012. aug. 22.

Sorozat


Ajándék mellé készült ez a néhány "Tag".  Pici eltéréssel, hogy ne legyenek egyformák.









2012. aug. 18.

Kankalin...

...lett a neve ennek a családi rendelésre horgolt nyuszinak.



 És mivel meglehetősen szégyenlős kislány, fel is öltöztettük.


Kankalin teljesen saját tervezés. A ruhája is.




2012. aug. 16.

Egy kis romantika

Nem volt apropó, csak elővettem az eszközeimet és létrehoztam ezeket az apróságokat.










2012. aug. 12.

Pöttyös fülű....

Amigurumi.....  Elég régóta hódít ez az őrület, aki csak tud, vagy szeretne horgolni, megpróbálkozik a kis állatkák létrehozásával. Nemrég Kriszti blogján láttam egy szőrmók macit, amitől nekem is fonalat kellett ragadnom.
Családom szerint ez a "Kockásfülű nyúl" inkognitóban. :o)))
Elsőként nem is rossz :o)  főleg, ha figyelembe vesszük horgolásbeli tapasztalataimat: emlékeim szerint soha nem horgoltam semmit (inkább a kötögetés), bár márciusban már volt egy halvány próbálkozás, hogy  lemásolom anyukám egyik csodaszép szegfűjét, de hamar feladtam. :S
Tehát úttörő nyuszi és előfordulhat, hogy itt-ott az utcán is látni fogjátok, mert a párom elorozta és beültette a szélvédő mögé. Kell ennél őszintébb elismerés? :o))



Az első nyuszi, de saját tervezés.

2012. aug. 9.

Évfordulóra

Kedvezően alakul az időm amit szöszmötöléssel tölthetek, ezért remélem, hogy kicsit több dolgot tudok megmutatni a következő időszakban. Persze majd kiderül, de az elhatározás megvan bennem.

Elöljáróban egy nem túl sürgős, de nagyon kedves megkeresésnek tettem eleget: aranylakodalomra kérték tőlem ezt a lapot. 







2012. aug. 4.

Első emeletes...

Egyelőre nem tudok papíros dolgokat mutatni, mindenféle egyéb elfoglaltságom miatt képtelen vagyok ilyenfajta alkotásra. Más viszont született a kezeim között. Történetesen gesztenyés, mascarpone-citromos és túrós, három emeletes torta.
Hármas szülinapot ünnepeltünk a családban, ezért "3in1" torta készült. Mivel titkos volt a projekt, csak a hűtőben tudtam lekapni. Mindhárom torta külön fondant borítást kapott, így köszöntés után a három ünnepelt külön tányéron szeletelte a sajátját. A díszítés nem lett olyan, mint terveztem, mert a fondant nagyon nehezen állt össze, rengeteget elszórakoztam vele és kicsúsztam az időből. Az eszközkészletem is leszűkül a konyhai kellékekre, sietnem is kellett, de persze az ünnepelteknek így is tetszett. Sőt!  :o)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...