2013. dec. 29.

Egy ajándék magójára

Azt mondják, kétféle ember létezik: akik szeretik a csokit és akik nem. Nos, én az első csoportba tartozom, de már túlléptem a "GombócArtúrságon", és az igazán minőségi csokoládét részesítem előnyben. Egy véletlen folytán lehetőségem adódott részt venni a budapesti Csokoládé Múzeum egyik túráján és mivel nem sokkal karácsony előtt történt mindez, azonnal tudtam, hogy legkedvesebb barátnőmnek egy hasonló programot ajándékozok.
Ilyen helyes kis ajándék-belépőt vásároltam a túra végén:

... és egy doboznyi csoki kanállal együtt adtam át az ünnep előtt.

Eredetileg barna alappapírra terveztem a "csomagolást", de mivel kék a kedvenc színe, igyekeztem ebből kihozni a legjobbat.


Reméltem, hogy sikerül jobb képeket begyűjteni róla, de ez már így marad. A lényeg azért látszik, csupán azt fűzöm még hozzá, hogy a szalag igazából szép királykék és a többi szín is sokkal harmonikusabb a valóságban.

2013. dec. 28.

Karácsonyi utózönge

Nem szerettem volna elrontani a karácsonyi mini-meglepetést, ezért csak most mutatom meg ezt a két dobozt. 
A felső egyszínű fehér papírból készült, amit tintáztam, nyomdáztam, így vált karácsonyi hangulatúvá. Az alsónál némi domborítással lett egyedi ugyanaz a fehér papír.











2013. dec. 22.

Az utolsó képeslapokat is megmutatom, és ezúttal kívánok minden hozzám betérőnek 
BÉKÉS, BOLDOG ÜNNEPEKET!  :)









... és mellé még egy csokit rejtő doboz.


2013. dec. 21.

Dobozdömping :)

Már csak három nap......... a Milka csokik "dobozolása" is befejeződött. Ezek az utolsó darabok, illetve eggyel kevesebb, mert nem sikerült a kép, de ígéretet kaptam, hogy új (átmeneti) gazdája lefotózza nekem.





2013. dec. 18.

Hallgatásom oka: 6 nap....

Utolsó nekirugaszkodással elkészült ez a "csapat". Igazából harminc egyforma lapot kellett volna készítenem, csak nem igazán bírom az egyhangú munkát.
Tíz darabig úgy tűnt, menni fog, de a tizenegyedik után már engedtem a kísértésnek. Színt váltottam, aztán elragadott a lendület és másfajta lapokat alkottam - egyre kevesebb egyformát. Szerencsére már az elején megbeszéltem a leendő gazdájukkal, hogy belefér egy kis kilengés, ha úgy adódik - csak a mennyiség fontos :) 


2013. dec. 10.

14 nap.......

Végre találtam helyet a szórógyöngyeimnek is. Ez a jégkásás hatás ha nem is falja, de némileg megcsappantja a készletet :)



2013. dec. 7.

17 nap múlva karácsony

Iszonyú gyorsan telnek a napok. Alig több, mint két hét és itt a szenteste. Két egyszerű képeslap - némi csillogással - ez a tegnap esti termés.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...