2014. jan. 30.

Szusszanás- egy tábla Milka

Először arra gondoltam, ennél rosszabb időpontban nem is kérhették volna, aztán rájöttem, hogy épp a legjobbkor. Nem is éreztem a nagy hajtásban, hogy mennyire szükségem van egy kis kikapcsolódásra. Egyszerű és gyorsan el is készült, mégis feltöltődtem tőle.





2014. jan. 23.

Egy kis romantika

Nagyon sokáig teljesen elzárkóztam bármilyen kalitka, ketrec, vagy hasonló vágóformától. Valószínűleg azért, mert irtózom a bezártságtól. Nem tudom mi ütött belém, egyszer csak nagyon szerettem volna ezt a kalitkát és így, hogy a kismadár kívül van, még szeretem is. Egyébként névnapi ajándék mellé került ez az apróság. 



2014. jan. 19.

Kerek évszámok

Két fantasztikus születésnapra készítettem Melbon csokihoz tartót. Mindkettő teljesen személyre szabott - az elsőnél a kedvenc virág, a másodiknál az életfilozófia jelképe teszi egyedivé.










2014. jan. 6.

Ők is tévedhetnek! :o)

Azt olvastam, hogy a kutatók szerint mai nap volt az év legszomorúbb napja, vagyis a "Blue Monday". 

Érdekes megállapítás és mindenki eldöntheti egyetért-e ezzel, mindenesetre reggel még én is eléggé vacakul éreztem magam, mivel a 6 órai munkakezdés meglehetősen korainak tűnt az előző napok boldog lazításai után. (Előtte ugye még utazni is kell egy keveset...)

Estére azonban ez a csekély negatívum is ködbe veszett :) Egyrészt, mert remek kis csapattal dolgozom, másrészt, mert csudanagy meglepetés várt rám itt "blogberkekben"!

Történt ugyanis, hogy az előző bejegyzésben  megmutatott üdvölőlapomat két kihívásra is beneveztem, és legnagyobb meglepetésemre és főként örömömre mindkettőn nyertem is! :o) 

Joy!Crafts játékán a TOP 3. harmadik helyezettje lettem,  az OLLCB játékán pedig az első. No kell ennél nagyobb elismerés? 

Ennek örömére most megmutatom a hétvégi ajándék kísérő kártyákat is. 

 







2014. jan. 4.

Joy

A nagy decemberi rohanás után egy kis nyugalom következik...minden téren. 
Lazítás közben azért készül ez-az, mint az alábbi üdvözlőlap, aminek témáját a Joy!crafts téli kihívásában találtam.

Hasonló témájú a kihívás: Oh la la creations - #146
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...