2014. aug. 22.

Kert

Az esős, már-már hideg napok arra is jók, hogy az ember lánya egy forró csokival a gép elé kuporodva blogokat olvasgasson, inspirálódjon az igazán tehetségesek munkáival. Így jutottam el minap a Marianne Design Challenge Blog: Kert témájához. Nagyon kedvelem a MD vágósablonokat, de képtelenség minden darabját megvásárolni, a kihívás viszont megmozgatta a fantáziámat. Úgy gondoltam, próbára teszem magam, mit is tudok kihozni a saját készletemből. A kép egy tavaly áprilisi digi.

2014. aug. 13.

Cseppnyi romantika

Minden nap elhatározom, hogy alkotok valamit, aztán mégsem lesz belőle semmi. Pedig anyagok, ötletek, eszközök, stílusok tömkelege inspirálhat. Hiába volt a nagy lendület, ma be kell érnem ennyivel.



Kihívás:

2014. aug. 8.

Üdvözlőlap kicsit másképp

Úgy kezdődött, hogy megtetszett a doboz ....... nem szerettem volna csomagolással eltakarni, inkább  egy papírszalagon rögzítettem a színeiben egyező üdvözlőlapot. 




2014. aug. 6.

Rosszkedv ellen

Szakadó esőre ébredtem ma reggel is, de "csakazértsem" lesz rossz kedvem. Annál is inkább, mert sikerült elfogadható képet készítenem erről az üdvözlő lapról és végre fel tudom tölteni.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...