2012. ápr. 4.

Karamell színben

Nem szerettem volna ismét mentor lenni, de az élet úgy hozta, hogy nem mondhattam "nem"-et.  Végülis nem bántam meg, mert egy lelkiismeretes, rátermett hallgatót kaptam. Letelt a gyakorlati idő, túl van a gyakorlati vizsgáján. Búcsúképp készítettem neki ezt a karamell színű csoki tartót.

6 megjegyzés:

 1. Kedves Betka!

  Egészen káprázatos ez a projekted és remélem örült neki a hallgatód.Gyönyörűen tintáztad cukik a kis virágok,nagyon ott van az egész!!
  Imádom a tavaszi képeslapod és az összes alkotásod!!! Gratula! :-)

  VálaszTörlés
 2. This is simply stunning sweetie...and Mmmmm love the chocolate too :o)

  big hugs Vicky xx

  VálaszTörlés
 3. Wow! this is beautiful Betka - what a wonderful design and perfect for the chocolate!
  Hope you are having a good week!
  Big Hugs!
  Sue xx

  VálaszTörlés
 4. Hi Betka this little project is absolutely beautiful I love the distressing it really gives it such a lovely vintage look to it which I adore, the design is superb. Happy Easter.
  Hugs
  Lorraine x

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörű!!! Ilyesmiről készíthetnél egyszer egy képes leírást! ;-)Mit használsz a tintázáshoz? Mivel viszed fel a papírra?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Andi! Még nem gondoltam "útmutató" készítésére, mert úgy érzem, ez egy egyszerű dolog és minden leolvasható a képekről. Persze ha van rá igény, miért ne!? Van olyan részlet, ami téged érdekel?
   Egyébként a tintázáshoz 10-es és 28-as Pretty Color bélyegzőpárnát használok és egyszerű szivacsdarabbal dörzsölöm a papírra.

   Törlés

Köszönöm, hogy nálam jártál és azt is, hogy megosztod velem a véleményed.
Várlak szeretettel máskor is!
(:Betka:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...