2023. ápr. 1.

Könyv, szemüveg és borostyánszín bogyók

 

Régóta az egyik legérdekesebb kvízkönyvnek tartom Balassa József: Kérdezz-felelek Kérdés és feleletkönyvét. Sok kérdés már idejétmúlt, de én még mindig szívesen veszem kézbe, már csak a kora miatt is. Az előszót Karinthy Frigyes írta, és nagyon tetszik a következő mondata: 

"A <Műveltség játék>-ban nem a műveltség a fontos, hanem a játék."



Remek gondolat, emellett azért úgy gondolom, ha az ember sokat olvas, azért csak-csak ragad rá némi tudás is, ami később előhívható az emlékezetből. 

Bár a kor haladtával változunk, rendszerint könnyebben felejtünk, romlik a látásunk, de nem kell belenyugodni, hogy ez az élet rendje. Ha már a kutatók rájöttek a segítségre, miért ne használjuk ki a lehetőségeket?!

Így hát igyekszem éberen tartani az elmém, és olvasok, amennyit csak az időm enged. Könyvet, folyóiratot, blogot.... régieket és újakat. Persze szemüveggel, de ennél nagyobb baj ne legyen. 

És hogy mik azok a gyöngyök, ott a könyv közepén?  Röviden: Omega-3 kapszulák. Napi segítség a szív, az agy és a szemek számára. 

A sok választható közül miért pont ez? Mert háromféle halolaj az alapja - tintahal, lazac és tőkehal -, csak természetes anyagokat tartalmaz, és főként azért, mert ebben a gyártóban maximálisan megbízok.


Forever Arctic Sea


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy nálam jártál és azt is, hogy megosztod velem a véleményed.
Várlak szeretettel máskor is!
(:Betka:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...