2012. febr. 7.

Egy kis nyugtató zöld

Ma rossz napom volt. Sőt kifejezetten pocsék :(  Ezt itthon is észrevették, mert enni sem volt kedvem, inkább leültem és elkészítettem ezt a  rázóképes lapot (ami attól "rázó", hogy a kép előtti kis ablakban rázásra mozognak a gyöngyök). Azt mondják, a zöld szín nyugtat. Nem tudom, hogy valóban ez hatott rám, vagy az alkotásba való belemélyedés miatt, de jelenleg már jobb a kedvem. A rózsáimat feldobtam egy kis gyöngyös középpel - szeretem ezt a selymes rózsaszínt.




Kihívás:
Fun with shapes and more - Birthday Challenge 102

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó! Előre gyártott rázókás lappal dolgozol? Vagy valami újrafelhasználásról van szó? (Én tejfölösdoboz tetejével szoktam rázókás lapot csinálni.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Spirálozáshoz használt PVC fóliából vágom ki a borítást, de lehet, hogy én is kipróbálom a tejfölös-tetőt! :)

      Törlés
  2. Nagyon csodás lett Betka,most már teljesen rám ragasztottátok a zöld szín szeretetét!!Képzeld ha még jó kedved is lett volna akkor milyen szépet alkotsz! :-)) Egyszer én is csinálok ilyet ,amikor tudom hogy kell :-)))

    VálaszTörlés
  3. Oh Betka this is absolutely beautiful I am so pleased that you felt calmer while making this gorgeous shaker card, I bet it looks fantastic in real life, Tilda looks amazing so does the design.
    hugs
    Lorraine x

    VálaszTörlés
  4. Wow! this is stunning Betka! what a sweet Tilda image. I love the shaker design. And those flowers are SO beautiful. Everything is just perfect - I really love it!
    Hope you have a good weekend!
    Big Hugs!
    Sue xx

    VálaszTörlés
  5. Hello Betka, I have nominated you for a Liebster Award! if you wish to accept then details are on my blog!
    Hope you are having a good week!
    Big Hugs!
    Sue xx

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy nálam jártál és azt is, hogy megosztod velem a véleményed.
Várlak szeretettel máskor is!
(:Betka:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...