2012. júl. 22.

Csudi-édes cserebere :o)) !

Néhány hete Nudlee Dóri felvetette az ötletet: mi lenne, ha csereberélnénk kicsit, mert szeretne egy üdvözlőlapot tőlem, cserébe felajánl egy saját készítésű mini babyt. 
Örültem a lehetőségnek, hiszen én meg az ő fantasztikus tortadíszítéseit nézem csodálattal és egyébként is nagyon szeretek ajándékozni - meg persze kézműves dolgokat birtokolni  is. (Nagyon halkan megsúgom, hogy "csak úgy" is szívesen küldtem volna neki :o))  
Dórinak csak hobbija a tortakészítés, de rendkívüli érzékkel alkotja meg a legkülönbözőbb formatortákat és az "egyszerű" tortái is lenyűgözők. Érdemes bekukkantani a blogjára.
Szóval megbeszéltük, elindult a csere akció. Némi csúszással, de végre útnak indíthattam a Dórinak készített lapot, ő pedig postára adta a nekem szánt kis csodát, ami épségben meg is érkezett.
Időközben el kellett utaznom és csak három nap késéssel bonthattam ki a kis csomagot, pedig rettentően kíváncsi voltam rá. Ez a tündéri marcipán baba lapult a puha csomagolásban.Azt hiszem, nem kell nagyon taglalni, mennyire megörültem, mikor kézbe vettem. Annyira apró és annyira édes, hogy családom minden tagja alaposan szemügyre kívánta venni. Dóri a legapróbb részletekre is ügyelt - a fodros szoknyácska alatt pellus rejtőzik, az arcocskán rózsapír és a fejpántot díszítő apró virágok is épp olyan sorrendben következnek, mint a popsin a fodrok. Szóval imádni való ajándékot kaptam tőled Dóri és itt is szeretném megköszönni ezt a különleges lehetőséget!  Remélem lesz még alkalmunk ilyen akcióra! ;o)

A cserebere üdvözlőlap pedig ilyen lett:
Mellé egy egyszerű meglepi-könyvjelző:

5 megjegyzés:

 1. Beautiful hun...:o)

  big hugs Vicky xx

  VálaszTörlés
 2. WOWWWWW Betka that little baby looks amazing and so real, this is fantastic and what a beautiful swap you have made that gorgeous card with a bookmark is awesome.
  Hugs
  Lorraine x

  VálaszTörlés
 3. Kedves Betka! :) Nagyon örülök, hogy épségben odaért a csöppség! Aggódtam ám miatta! :) Nagyon kis kedves a bejegyzésed, jól esett olvasni! Köszönöm!!!! :)

  VálaszTörlés
 4. A gorgeous card Betka, love the design and pretty details. Wow! the baby looks so real.

  Donna x

  VálaszTörlés
 5. The baby is SO beautiful... amazing details... just gorgeous!!!

  Love your beautiful card... stunning colours and the flowers are so pretty... and love your bookmark too!! :-)

  Hope you have a good week!
  Big Hugs
  Sue xx

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy nálam jártál és azt is, hogy megosztod velem a véleményed.
Várlak szeretettel máskor is!
(:Betka:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...