2012. szept. 21.

És lehull a lepel :o)) - Ajándék Kismaccsnak

Latinka ajándékláncában Kismaccs következett utánam, így őt kellett megajándékoznom. Még soha nem vettem részt ilyen dologban, de mivel nem áll távol tőlem az ajándékozás, gondoltam megpróbálom.
Nos, az előzőleg posztolt gyöngyös szett neki készült, és mivel az én nagy "szerelmem" mégiscsak a papír, saját "csomagolást" készítettem hozzá.


Persze nem ment minden simán, de ezt csak magamnak köszönhetem.
Kismaccs szereti a lilát, meg a fehéret és szíve csücske a levendula, ezért választottam ilyen színű gyöngyöket és ezért szerettem volna meglepni őt egy ilyen hangulatú csomagolással. Bár a szett elkészült, a könyv-dobozhoz nem találtam megfelelő papírt, az idő pedig gyorsan haladt.  Ezzel tehát eléggé elcsúsztam, de még a megadott határidőn belül útnak tudtam indítani az ajándékot. Örömmel értesítettem Krisztit, hogy úton a csomagja és vártam, vártam a visszajelzést tőle.
Ő pedig várta, várta a postást. Aztán  közel egy hét után visszajött a csomag, mert a nagy sietségben elvétettem az irányítószámot. Újra posta, elsőbbségi feladás, izgulás, hogy odaér-e, bár már túlhaladtuk a játékban megadott időpontot. Aztán végre jött az "emilke": kézben a csomag, rólam pedig egyszerre mázsás súlyok szakadtak le.

Az utolsó pillanatban, postára adás előtt fényképeztem, amikor már elég ramaty lett az idő és alig volt normális fény, de azért viszonylag jó képek készültek. Kivéve azt, ahol minden apróság a helyére kerülve, egyszerre lett lekapva.  ˇ ˇ    No, mindegy. Remélem, hogy a posta nem gyötörte meg és épségben ért címzettjéhez és Kismaccs is örül az ajándékának.






6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett... Oly gusztán tálalod hogy jó nézelődni...Az már csak hab a tortán hogy a blogodnak ilyen kellemes jó színe van... Köszönöm hogy megjegyzést hagytál... Kicsit csalódott is vagyok, sokszor az ember elkövet mindent hogy megmutassa hogy egy darab hogy készül....és nincs hozzászóló..../még ha úgy állunk is hozzá hogy magunknak készítjük a blogot/Na most jó hosszú lettem....
    Szép hétvégét!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a dicséretet! Nálam nyugodtan hagyhatsz hosszú megjegyzést és szeretettel várlak vissza :o)).
      Szép hétvégét kívánok Neked is!

      Törlés
  2. Pro primo: Egy csodát kaptam tőled! Nagyon szépen köszönöm!
    Pro secundo: Azonnal követőd lettem, annyi szépséget láttam nálad. Nem is értem, hogy eddig miért nem találtam ide.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm Kriszti! :)
      Örülök, ha máskor is betérsz hozzám!

      Törlés
  3. Wow! this is stunning Betka… what a beautiful design for those gorgeous earrings… I love it :-)
    Hope you have a good weekend
    Big Hugs
    Sue xx

    VálaszTörlés
  4. Absolutely stunning as always Betka.

    Donna x

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy nálam jártál és azt is, hogy megosztod velem a véleményed.
Várlak szeretettel máskor is!
(:Betka:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...