2012. szept. 20.

Katha ajándéka

Latinka őszi ajándékláncában Katha után következtem, így ő készített nekem ajándékot. Mégpedig nem is akármilyent!!!!!!!






Csomagot kapni egyébként is remek érzés, de amikor kibontottam, még jobb kedvem kerekedett. Katha szerint ez egy identitás zavarral küzdő macs, szerintem cicanyuszi, aki először nagyon zavarban volt az új helyzettől, de miután találkozott a kicsit viseltes macinyuszimmal, már kezdte otthonosan érezni magát.





Végül közös kép is  készült róluk.



Igazán állatbarát cicus, nem csak a macikat és nyuszikat kedveli, de a madarakkal és kutyusokkal is jó barátságban van. És amit nem szabad kihagyni: illatos a bundája :o))



Egy szó, mint száz, ez a cicanyuszi olyan, mint a mesében: mindenkit mosolyra fakasztott, még akkor is, ha kicsit bánatos a pofija.
Katha blogján látható állatkákról csak azt látjuk, hogy szépek, aranyosak, cukik, de én most már azt is tudom, hogy precízen, szeretettel megvarrt csodák, amikbe minden pozitív életérzést belerejt. 

Nagyon jó érzés, hogy egy "Kathaság" gazdája lehetek és ezúton is köszönöm Neked Kata!!! 

Látogassatok el a blogjára, gyönyörködjetek a munkáiban.


4 megjegyzés:

  1. Én köszönöm neked! A macis képek meg!! Imádom őket :)))))))))))))

    VálaszTörlés
  2. Aww! Betka, these are soooo adorable hun.

    Donna x

    VálaszTörlés
  3. Awww... these are SO sweet Betka.... you just want to cuddle them!! :-)
    Hope you are having a good week!
    Big Hugs
    Sue xx

    VálaszTörlés
  4. Hát ez irtó cuki!!! Én is egyből vigyorogtam, ahogy megláttam a kis kép ikont a blogger oldalon... De most meg, hogy megnyitottam és megláttam, h kapucnis... Kéééész! :) Amúgy nekem ez medvenyúl! :) Mindenesetre új állatfaj, az biztos! :)))

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy nálam jártál és azt is, hogy megosztod velem a véleményed.
Várlak szeretettel máskor is!
(:Betka:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...