2012. okt. 18.

Tulajdonképp

igazuk volt annak idején gyerekkori tanáraimnak, amikor közölték velem a tényt, hogy nem tudok rajzolni. Szerencsére azonban ezzel nem szegték kedvem és firkálgatni nagyon szeretek. Néha megbeszélések közben ceruzával jegyzetelek és ilyenkor hasonló tökéletlenségek kerülnek a noteszembe. 















És hogy miért mutatom meg őket? Mert megfogalmazódott bennem egy gondolat. Az, hogy fontos és meghatározó, hogy mit gondolnak rólunk mások, de ennél sokkal előbbre való, hogy mit érzünk mi magunk.  Nem baj, hogy tökéletlenek vagyunk, ha ezt el tudjuk fogadni és élünk azzal, ami megadatott.

4 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon szépen rajzolsz!!! :-)))

    VálaszTörlés
  2. Wonderful drawing Betka. :o)

    Donna x

    VálaszTörlés
  3. Hm... Bárki képes bármire... Nekem soha nem volt tehetségem rajzolni, festeni, szobrászkodni, stb.. Suliban is teljesen lemondtak rólam is... Sőt azt is megmondták, h nem fogok tudni bekerülni főiskolára sem, mert kevés vagyok agyilag. :) Most itt vagyok egy közgazdász diplomával és tortaversenyeken indulok... :) Szóval asszem mindkettőre rácáfoltam. Igazából mindent csak akarni kell. Bármire képesek vagyunk. :) Puszi!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm! Kedvesek vagytok :))
    Dóri lemondtak rólad?! Na akkor Te egyike vagy azoknak, akik megborították a róluk kialakított képet és kiléptek a szűk skatulyából. :) Puszi!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy nálam jártál és azt is, hogy megosztod velem a véleményed.
Várlak szeretettel máskor is!
(:Betka:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...