2013. ápr. 27.

5-ös játék


Barangolás közben akadtam Hokata blogjára és néha-néha visszatérek feltöltődni, gyönyörködni szépséges munkáiban. Merthogy csodás színeket használ, egyedi és megismételhetetlen a stílusa, az a mesei világ, amit létrehoz.
Most, hogy 5-éves lett a blogja, és játékot hirdetett, úgy gondoltam, én is jelentkezek. Ennek két hétköznapi oka, hogy szeretem a munkáit, és mert az ötös szám nálam is előkelő helyen áll.

Feladat, hogy öt kérdésre meg kell felelni:

1. Képet nem találtam, de itt a kedvenc óvodáskori történetem:
Néhány esős nap után végre kiszabadultunk a lakásból és unokanővéremmel csigagyűjtésbe kezdtünk. Annyira jól haladtunk, hogy estére már két kisvödörnyit hurcoltunk magunkkal, és szerettük volna másnap is folytatni ezt a remek tevékenységet.  Mivel egyikünk szülei sem engedték be a lakásba a szerzeményeket, rövid tanakodás után jól eldugtuk vödreinket a szomszédos épülő házhoz. Gondoltuk, ott senki nem talál rájuk. Reggel zokogva jelentettem anyukámnak, hogy  a csigákat ellopták, és elkeseredetten vonszoltam magammal a tett színhelyére. Addigra már az unokatesóm is odaért az apukájával. A leleményes felnőttek látva a rengeteg csillogó csíkot, kitaláltak nekünk egy történetet: Csiguszkáinknak sürgős elintéznivalójuk akadt, de titkos írással leírták, hogy merre találjuk őket. Erre mi abbahagytuk a kesergést és nekiálltunk kódot fejteni. :)

2. 5 évesen úgy gondoltam, óvó néni leszek, mert neki nincs más dolga, mint egész nap játszani, mesélni, meg énekelni  és ez a legremekebb dolog a világon :)

3. Ma már számomra legfontosabb a családom, mindannyiunk egészsége, és az együtt töltött idő. Emellett   az optimizmus és minden helyzetben a hitelesség.

4. Kata munkáiból a kedvenceim:

Egyedi esküvői meghívó (mintha rólunk készült volna)



Mosolydoboz



Mesélő ékszerek



Tavasztündér



Sünik




5. Bár nagyon élvezném az alkotónapot, a távolság miatt inkább az egyik mesés ékszert választanám, ha valami csoda folytán én lennék a szerencsés.

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy játszol velem :)

    VálaszTörlés
  2. Betka, nézz be a blogomra :)
    http://www.hokata.hu/2013/05/5-eves-blog-jatek-es-nyertesvagyis.html

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy nálam jártál és azt is, hogy megosztod velem a véleményed.
Várlak szeretettel máskor is!
(:Betka:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...